Самойлову зацькували через її примирення з Джиганом: “Цей чоловік не ваш! “

Дружина скандального репера Джигана Оксана Самойлова потрапила на хвилю ненависників через те, що пробачила свого чоловіка і відновила з ним стосунки.

Сама модель не раз відзначала, що робить це виключно заради дітей, адже не хоче забирати у них щасливе майбутнє. Однак шанувальники і люди, які просто стежать за життям молодий багатодітної мами, які не увійшли в становище і не зрозуміли Оксану. А кардинально навпаки – стали завалювати її звинуваченнями та образами.

“Тряпка і терпило”: в соціальних мережах моделі з’явився пост, в якому вона звернулася до хейтерів

 

Знаменита модель і дружина Джигана Оксана Соколова написала: “Хлопців, вистачить дорікати мені за те, що я живу зі своїм чоловіком. Це моє життя, розумієте? Моя. Чи не ваша. І чоловік цей не ваш, і діти не ваші “.

Обурені коментарі Соколової зібрали як армію тих, хто підтримує її, так і тих, хто засуджує. Мовляв, якщо ти вже знаменитість, і виставляєш все життя напоказ, то будь добра, прислухайся до фанатів.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.