Чоловік Фріске прийшов до тями після її смерті: Дмитро Шепелєв показав перші кадри зі зйомок нового шоу

Цього літа шанувальники творчості померлої співачки Жанни Фріске і її чоловіка Дмитра Шепелєва не на жарт розхвилювалися - Дмитро пропав з усіх радарів. Перестав з'являтися на публіці, в Інстаграм, перестав зніматися в шоу.

Кілька тижнів тому він з’явився і заявив – вирішив повернутися в кар’єру, однак тепер уже на телеканалі ТНТ. За словами телеведучого, йому дуже подобається вести розважальні шоу, і зараз він вирішив стати обличчям нового проекту. Телерадіокомпанія запустила зйомки проекту «Ти як я!». Це проект сімейний, так що відмінно підійде як для дорослих, так і для дітей.

Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва
Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва

Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва вийде 6 вересня

 "Перший

В ефірі програми “Ти як я! ” Можна буде побачити відомих зірок, таких як Олексій Щербаков, Баста, Азамат Мусагаліев, Гавриїл Гордєєв, Ілля Соболєв та багато інших. А для зіркових дітей участь в програмі стане дебютом на великій сцені.

Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва
Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва

«Все трохи подорослішали: і зірки ТНТ, і глядачі. Ми вже не кришесносни, але ще не консервуємо. Але пріоритети змінилися. І у нас, і у наших глядачів. Займаючись щодня дорослої телевізійної роботою, найскладніше було зануритися в дитинство і спробувати пригадати, які емоції ми переживали від нових іграшок, походів в парк, ігр та сімейних свят. Здається, що це було дуже давно. Але іноді, залипаючи на якусь гарну іграшку в вітрині магазину, розумієш, що всередині кожного з нас – дитина. У цьому шоу зібрані всі нездійснені дитячі мрії нашого покоління. Обов’язково подивіться і поностальгіруйте! » – відзначили в прес-службі телеканалу ТНТ.

Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва
Перший випуск сімейної програми за участю Дмитра Шепелєва

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.