«Дом-2» пограбували на 30 мільйонів рублів: винесли комп’ютери, техніку, апаратуру і все, що було. Тепер проект банкрут

Команду реаліті-шоу «Дом-2» пограбували на загальну суму в 30 мільйонів рублів. Про це представники реаліті-шоу самі повідомили журналістам.

Інцидент стався на Сейшельських островах, де знаходиться ще одна площадка проекту. Зловмисники нібито напали на яхту, в якій велися зйомки.

«Яхта стояла на техобслуговуванні, і чомусь на ній не виявилося в той момент охорони», – заявив один з учасників проекту.

Проект Дом-2 пограбували
Проект Дом-2 пограбували

Він також розповів, що невідомі «професійно і зі знанням справи» розкрили стелі і винесли дорогі камери, кожна з яких коштує по 700 тисяч рублів.

«Плюс вкрали всю техніку та комп’ютери з апаратною», – додав другий учасник.

Нагадаємо, що в липні публіці стали відомі зарплати учасників і ведучих реаліті-шоу «Дом-2». Перша ведуча проекту Ксенія Собчак, яка вела телебудівництво вісім років, отримувала щомісяця 100 тисяч доларів. Нинішні ведучі – Ольга Бузова і Ксенія Бородіна – заробляють не більше 30 тисяч доларів, а менш відомий Влад Кадоні – 140 тисяч рублів.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.