Заворотнюк позбулася свого шикарного волосся і показала, як виглядає зараз

Світ шоу-бізнесу до сих пір не може відійти від шоку після того, як стало відомо про важку хворобу усіма улюбленої няні Віки. У онкохворої актриси є троє дітей, а судячи зі свіжих кадрів, старша спадкоємиця Заворотнюк позбулася свого волосся. Дивимося, як вона виглядає зараз.

Шанувальники не перестають обговорювати оновлений імідж Анни. Днями вона опублікувала в своєму Instagram відео зі зйомки, де постала з новою стрижкою і тонуванням, а в підписі дівчина запитала у підписників, чи підуть їй рожеві локони.

Відповідь не змусила себе довго чекати, адже користувачі мережі тут же почали висловлюватися з цього приводу в коментарях. Думки розділилися:

  • «Ні, Анюта, краще твій колір»;
  • «Думаю так, пішли б»;
  • «Ви ідеальна, тому вам пішов би будь-який колір»;
  • «Рожевий вам підійшов би, тільки не дуже яскравий»;
  • «Ні в якому разі, це не ваш стиль».

Варто сказати, що колись Анна була незадоволена власною зовнішністю і навіть хотіла видалити веснянки на обличчі. Тепер же вона переглянула своє ставлення до цього і вважає їх родзинкою:

«У мене веснянки все життя, раніше мріяла від них позбутися. Але зараз розумію, що це моя фішка і вони мені подобаються», — написала Заворотнюк.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Тут коментатори всі як один підтримали дочку Анастасії і обсипали її безліччю компліментів. На їхню думку, у актриси виросла справжня красуня, яка до того ж ще й дуже схожа на свою зіркову маму. Що стосується новин про її хворобу, то Анна дуже рідко згадує в своїх постах цю тему.

Анастасия Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, Заворотнюк бореться з гліобластомою — раком головного мозку. Ця ж недуга забрала життя співачки Жанни Фріске. На щастя, є дані про поліпшення стану Анастасії, тому віддані шанувальники продовжують не тільки вірити і сподіватися на краще, але і молитися за здоров’я знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".