З’явилися нові подробиці скандального кавказького весілля – наречений витягнув наречену з ресторану за волосся (фото і відео)

Ми вже писали про скандальний випадок на весіллі чемпіона світу з боротьби ММА Заурбека Сідакова. Зараз розкрилися ще більш цікаві подробиці.

Весілля, яка днями відбулося у Владикавказі, мало не закінчилося кількома трагедіями. Як ми писали раніше, під час урочистості нареченому і декільком гостям прийшли повідомлення з фото і відео нареченої в нескромному вигляді і коментарями, що вона раніше була ескортницею.

Заурбек Сідак з нареченою
Заурбек Сідаков з нареченою

Розгніваний Заурбек вигнав молоду дружину з ресторану, сам став трощити все навколо. Його родичі насилу вивели чоловіка і кудись відвезли – вони боялися, що він в гніві може щось зробити з  нареченою.

Ось опис події зі слів очевидця.

розповідь свідка
Розповідь свідка

Стало відомо також, що дівчина з дуже забезпеченої сім’ї осетин, що живуть в Москві. Тим не менш, вона кілька років займалася наданням ескортних послуг. Про це дізналася дружина одного з її багатих клієнтів-бізнесменів. І саме вона (а не відкинутий шанувальник) і надіслала компромат на наречену з метою їй помститися.

Весілля було дуже пишне. Запрошених гостей – понад 500 осіб, витрачено більше 8 млн рублів.

Після того, що сталося, наречена намагалася повіситися, але її вчасно зупинили. Зараз вона в Москві, на зв’язок не виходить.

Її батько від переживань потрапив в кардіореанімацію з підозрою на інфаркт. Є також не підтверджені дані, що брати нареченої (рідний і двоюрідні) вважають, що сестра зганьбила їх рід і збираються їй помститися. Можна подумати, раніше вони не знали, чим вона займається.

Швидше за все, ця історія ще не закінчена.

Заурбек розповідає, як познайомився з коханою.

Любительське відео з весілля.

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.