Ірина Білик хоче завести дитину: співачка поділилася планами про майбутнього ина або доньку

П'ятидесятирічна співачка Ірина Білик замислюється про те, щоб завести третю дитину. Хоча поки не зрозуміло - жінка планує народжувати сама, або вдасться до допомоги сурогатної матері?

Шокуючу заяву Білик зробила у себе в Інстаграм, опублікувавши фото своїх дітей. У підписі вона зазначила: “Як ви думаєте, кого не вистачає в цій компанії – маленького братика або сестрички? “.

Шанувальники відразу розгадали таємницю – схоже Ірина Білик або планує третю дитину, або вже в цікавому положенні

https://www.instagram.com/p/CEHlUCHDde0/

Фоловерів в коментарях розділилися на два табори. Одні стверджують, що діти – це щастя. Тим більше Ірина Білик добре заробляє, тому може собі дозволити отримати статус багатодітної матері і поставити ще одну дитину на ноги. А ось інші стурбовані таким – як в 50 років можна думати про вагітність? У такому віці організм жінки вже дуже ослаблений, тому не факт, що у неї вийде виносити здорового малюка.

Поки свої наміри більш детально естрадна співачка не коментувала, але фоловерів вже готуються побачити у неї в Інстаграм фотографії з коляскою.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.