Мати Кузьми Скрябіна поставила на місце хейтерів легендарного співака: «Ви невдахи, які заздрять навіть мертвим.»

Нещодавно президент Володимир Зеленський нагородив (посмертно) звання Героя України вокаліста гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка в день його народження - 17 серпня.

Ця новина облетіла всю країну і викликала бурю обговорень. Більшість людей згодна з рішенням Зеленського і вважає, що Кузьма гідний цього звання. Звичайно, знайшлися і ті, які вважали за потрібне висловити своє невдоволення в коментарях під новиною. Так, деякі в грубій формі написали, що співакові незаслужено дали це звання.

Мати легендарного співака Ольга Кузьменко не стрималася і поставила на місце «диванних експертів». Жінка опублікувала в одній із соціальних мереж пост, в якому звернулася до хейтерів Кузьми.

Я хочу сказати всім ,кому звання Андрія не дає дихати-заспокійтеся,дихайте глибоко,не завидуйте..Дбайте про своїх…

Opublikowany przez Ольга Кузьменко Czwartek, 20 sierpnia 2020

Жінка порадила заспокоїтися і не заздрити, а також дбати про свою сім’ю і подавати своїм дітям хороший приклад. «Спробуйте пройти його стежку і повторити йоту того, що він зробив у своєму короткому істоту», – написала Ольга. Жінка підкреслила, що її син ніколи не просив собі ніяких титулів і не «прислужував» президентам. Фоловери підтримали Ольгу і порадили не звертати увагу на «диванних експертів.»

Нагадаємо, звання з врученням ордена президент Зеленський присвоїв Скрябіну за видатні особисті заслуги у формуванні вітчизняного культурного простору, вагомий внесок у розвиток національного музичного мистецтва, багаторічну плідну творчу і громадську діяльність.

 

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.