Підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана йде повним ходом: в мережі активно обговорюють обрану сукню і туфлі

Чутки про роман української співачки і молдавського співака не вщухають, а зараз подейкують, що вже навіть почалася підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана. Звичайно, ми не можемо пропустити таку подію.

Причиною чергових домислів, пов’язаних з відносинами зірок, стало опубліковане Людмилою Балан відео в Instagram. 62-річна мама виконавця поділилася кадрами зі свята, яке вже дуже нагадує вечірку на честь одруження молодих.

Можлива свекруха Тіни співає і танцює в оточенні гостей в рожевій сукні з пишною спідницею і акуратних туфлях на підборах в колір до вбрання.

Підписники Людмили тут же підхопили хвилю і кинулися обговорювати побачене в надії нарешті дочекатися радісних новин від Кароль і Балана:

  • «Мама Люда, ну коли ж ви вже на весіллі Дана і Тіночки заспіваєте?»;
  • «Все готово — танцювальні рухи, подарунки, пісні… Коли весілля?»;
  • «Чекаємо таке ж відео з весілля наших улюблених Тіни і Дана».

Крім того, користувачі обсипали Людмилу безліччю компліментів, назвавши її жінкою-святом, з чим важко не погодитися.

Людмила Балан с Даном и Тиной Кароль
Людмила Балан з Даном і Тіною Кароль

Передбачуваний роман між Баланом і Кароль почався з їх спільної участі в проекті «Голос країни». Там же Тіна особисто познайомилася з мамою нареченого, яка сказала, що їй дуже приємно бачити створений ними союз і навіть натякнула на те, що вже підготувала весільну пісню.

Тина и Дан
Тіна і Дан

В одному з недавніх інтерв’ю журналіст запитав у співачки, чи привітав її з отриманням ордена княгині Ольги Балан, на що вона кокетливо зніяковіла, відвела погляд і відповіла: «А я тобі не скажу».

Шанувальники зірки впевнені — після таких слів дороги назад немає і їй залишається лише виходити заміж за Дана. Інтрига наростає з кожним днем.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.