Голена під нуль Ані Лорак зняла одяг і підкорила хвилю. І дочка туди ж!

Популярна українська і російська співачка Ані Лорак показала відеоролик з відпустки, де вони з донечкою Софією освоюють хвилі. Зовнішній вигляд співачки здивував і привернув.

На відеозаписі видно, що Ані Лорак і її дочка Софія займаються вейксерфінгом. Це той вид серфінгу, в якому людина на дошці закріплений спеціальним тросом до водного транспорту. Власне, так і відбувається досить швидкий рух по воді. Ані Лорак і її дочка Софія випробували це на собі.

Зібрала волосся в пучок так, що здається лисою

Саме так і виглядає Ані на відео.

І правильно робить, впевнені передплатники, адже вимога до серфінгу – туго зав’язані волосся, які не розпускаються під час поїздки на дошці, і не будуть заважати.

Судячи з настрою Ані і Софії, відпусткою дівчинки задоволені. І ця відпустка – справжня нагорода за ту старанну роботу, яка була зовсім недавно. Йдеться про те, що Лорак анонсувала кліп, де знялася її дев’ятирічна дочка Софія. До слова, поки невідомо, чи є з ними на відпочинок коханець Кароліни Єгор Глєбов.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.