Тарзан зворушливо привітав Наташу Корольову з річницею весілля. Історія любові зоряної пари

Чоловік Наташі Корольової привітав улюблену дружину з сімнадцятою річницею весілля.

Танцюрист і шоумен Сергій Глушко (відомий за псевдонімом Тарзан) опублікував в своєму Інстаграмі архівне відео з весілля з Наташею Корольовою. У підписі до відеоролика Тарзан привітав улюблену дружину з сімнадцятою річницею весілля. «Це було, як вчора! Люблю тебе! », – написав чоловік.

У коментарях Корольова подякувала чоловіка за роки, проведені разом. Фанати зоряної пари також привітали їх в коментарях і відзначили, що Тарзан і Корольова дуже добре виглядають разом і є однією з найміцніших пар шоу-бізнесу.

Історія Любові Тарзана і Корольової

Наташа Корольова і Сергій Глушко познайомилися в кінці 90-х. Тоді співачка разом з подругою прийшли в нічний клуб і побачили виступ знаменитого Тарзана і його колективу. Шоу настільки захопило артистку, що вона запросила хлопців взяти участь у своїй програмі. Так між співачкою і танцюристом пролетіла іскра і одного разу Тарзан покликав Корольову до себе додому, де жінка залишилася на ніч. Тільки проживши з коханим більше десятка років, вона визнається в своєму інтерв’ю, що завагітніла в ту саму, першу ніч. Пара одружилася через два роки після першої ночі, на той час у них вже був спільний син Архип.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.