ТОП-5 найбільш чуттєвих образів Тіни Кароль: ось чим співачка підкорила Дана Балана

У світі шоу-бізнесу вже давно ходять чутки про роман молдавського співака і української співачки, причому інтрига наростає з кожним постом зірок в Instagram. Сьогодні ми зібрали самі чуттєві образи Тіни Кароль, якими вона і підкорила Дана Балана.

Примітно, що артистка останнім часом все частіше і частіше публікує досить пікантні знімки, немов заграючи таким чином з публікою. Не виключено, що ця кардинальна зміна її іміджу пов’язана з появою нової любові в житті.

Будь-яка жінка розквітає, коли поруч з нею знаходиться гідний чоловік. Фанати впевнені, що у випадку з Тіною так все і є, а тим самим став вже добре знайомий Дан.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Вони разом брали участь в проекті «Голос країни» і з того самого моменту шанувальники чекають не дочекаються, коли ж пара вже відкрито заявить про свої стосунки.

ТОП-1 — чорне боді і мокре волосся

Тина Кароль в черном боди
Тіна Кароль в чорному боді

На цьому знімку співачка приміряла на себе образ справжньої серцеїдки. Облягаюче боді підкреслює всю красу її фігури, а вологе волосся і прикриті очі тільки додають гостроти.

ТОП-2 — напівпрозоре плаття з глибоким вирізом

Тина в шикарном платье на «Танцах со звездами»
Тіна в шикарній сукні на «Танцях із зірками»

Для одного зі світських виходів Тіна вибрала досить відкриту сукню, доповнивши образ босоніжками на високих підборах, вечірньої зачіскою і яскравими губами.

ТОП-3 — спекотно і красиво

Фиолетовый Кароль идет
Фіолетовий Кароль йде

На цей раз виконавиця позувала лежачи, піднявши руки вгору, в стильному кроп-топі і спідниці максі. Фотограф вміло підкреслив плаский животик зірки, а розпущене волосся додало чуттєвості.

ТОП-4 — розкішні форми і соковиті губи

Тина в белом
Тіна в білому

Тут Кароль дуже ніжна і в той же час дуже гаряча — витончені лінії, завиті локони, злегка відкриті губи. Неможливо відвести очей.

ТОП-5 — чоловічий піджак і більше нічого

Кароль в мужском пиджаке
Кароль в чоловічому піджаку

Новий образ Тіни просто підкорив її шанувальників, адже вона постала в світлому чоловічому піджаку, прикривши найцікавіше букетом півоній. Чарівна, прекрасна, неймовірна — це лише мала частина приємних слів на адресу знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.