Надія Мейхер показала, як володіє тілом в руках досвідченого партнера: це потрібно бачити

Відома співачка Надія Мейхер опублікувала відео, яке змусило захоплюватися талантами артистки.

Восени цього року телеглядачі зможуть побачити новий сезон головного танцювального шоу країни «Танці з зірками», в якому візьме участь екс-солістка групи «ВІА Гра» Надія Мейхер. Партнером артистки по шоу стане багаторазовий чемпіон міжнародних танцювальних турнірів Кирило Васюк.

Надія Мейхер стала учасницею шоу "Танці з зірками"
Надія Мейхер стала учасницею шоу “Танці з зірками”

Танцювальна пара вже в повну силу тренується і репетирує танець і іноді радують своїх шанувальників кадрами з підготовки до шоу. Так, Мейхер опублікувала невелике відео в своєму Інстаграмі і заворожила пластичними рухами поруч з красенем-партнером.

Експерименти Мейхер розбурхують фантазію шанувальників

Жінка була одягнена в чорні лосини, топ і танцювальні туфлі, які робили силует співачки ще більш витонченим. Під іспанську музику Надія кілька разів зробила «хвилю» животом і стегнами, розбурхавши фантазію своїх підписників. «Просто експеримент», – підписала відео артистка. Захопленими компліментами Мейхер засипали не тільки її віддані фанати. Такі відомі особистості як Еріка Герцег та Наталія Подольська теж відзначилися в коментарях і висловили своє захоплення пластикою і гнучкістю Надії.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.