Скандал в Туреччині: Рустем-паша побив свою наречену, султан Сулейман заступився за нього в соцмережах

Халіт Ергенч не вірить, що Озан Гювен міг підняти руку на жінку. А ось про неврівноважений характер Деніз Булусуз в Туреччині знають всі. Хто ж винен?

Скандал з актором Озаном Гювеном, який в серіалі “Прекрасне століття” зіграв Рустема-пашу, набирає обертів. Тягнеться розгляд вже два місяці і скоро справу передадуть суд.

Озан гювен і Деніз Булутуз
Озан Гювен і Деніз Булусуз

Гювена звинувачують у жорстокому побитті його нареченої актриси Деніз Булусуз. Дівчина потрапила в лікарню з серйозними травмами, написала заяву в поліцію і розповіла про насильство на всю країну.

травми Деніз
Травми Деніз
травми Деніз
Травми Деніз

За її версією, вони з Озаном гуляли в ресторані в компанії, трохи випили. І до слова Деніз згадала свого колишнього хлопця. Озан розлютився і некрасиво обізвав свою наречену. Вони посварилися і пішли в будинок Озана, де жили вже кілька місяців до весілля.

Там Озан продовжив ображати Деніз, а потім став бити. Це тривало кілька годин, поки їй вдалося втекти. Вона стверджує, що Озан в люті розгромив багато речей в будинку, облив її водою, розбив їй на голові лампу і дав більше 20-ти ляпасів.

Вся громадськість віступила на Гювена, з ним розірвали всі контракти, тільки співтовариство сценаристів запропонувало почекати рішення суду.

Зі свого боку, Озан висунув зустрічний позов, представив докази своєї невинності і озвучив свою версію того, що сталося.

Травми Озана Гювена
Травми Озана Гювена

За його словами, ще в ресторані Деніз стала його принижувати, порівнюючи зі своїм колишнім. Озан її запитав, навіщо вона все це розповідає при сторонніх, а вона спеціально стала розкривати особисті подробиці. Ображений чоловік пішов, вона за ним.

Удома вона перша почала скандал, погрожуючи знищити і його самого і його кар’єру, якщо він кине її. Тоді дівчина навмисно зіштовхнула лампу, абажур розбився і вона стала ніжкою наносити собі удари по голові і тілу. Він закричав, навіщо вона це робить, вона зі сміхом відповіла – щоб зганьбити його.

Коли Озан став відбирати цю ніжку, вона побила і його, випадково розсікла собі підборіддя. Чоловік відібрав у неї знаряддя, навіть заклеїв їй рани, що кровоточили, пластиром – вона відмовилася викликати швидку допомогу. Тоді він покликав водія, віддав її речі і Деніз поїхала до подруги. І тільки на наступний вона написала в соцмережі, що її побили, а в поліцію звернулася через 6 днів.

Зараз справою займається поліція і вона знайшла багато дивного.

Халіт Ергенч
Халіт Ергенч

Однак за артиста заступився його колега по “Прекрасному століттю” Халіт Ергенч, який виконав роль Сулеймана. Він сказав журналістам видання “Аслан “:

Я дуже люблю і поважаю Озана Гювена як людину, знаю його дуже давно. Жодного разу за довгі роки він не виявив себе як агресивна людина. Напевно події є пояснення, і я сподіваюся, що справедливість восторжествує

Тепер Озан Гювен призупинив свою роботу і відмовився від коментарів до закінчення суду.

 

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.