Помер один з “Трьох товстунів ” – тіло Бориса Христофорова виявили тільки на третій день

Радянському акторові однієї ролі Борису Христофорову було 89 років. Він жив один, тому почали шукати його не відразу.

Борис Христофоров прославився роллю одного з товстунів в знаменитій екранізації казки Юрія Олеші 1966 року. Це був його єдиний фільм.

У кіно він потрапив випадково – для картини потрібні були характерні типажі, дуже повні. Двох професійних акторів знайшли – Сергій Кулагін та Євген Моргунов спеціально набрали ще по 20 кг, щоб відповідати вимогам. А третього товстуна знайти не могли. Хтось згадав, що на студії є дуже повний реквізитор дядько Боря – так непрофесіонал Христофоров став артистом і зіграв не гірше знаменитих акторів.

Кадр з фільму "Три товстуни"
Кадр з фільму “Три товстуни”

Але більше його в кіно не запрошували – такі типажі рідкість. Моргунов після фільму довго боровся із зайвою вагою, а Кулагін схуд швидко. Вони давно вже пішли з життя.

А останній товстун Борис Христофоров помер 22 серпня в своїй квартирі на Великій Піонерській вулиці. Вічна пам’ять, кажуть, дуже хорошою і доброю людиною був.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!