“Жінці – восьмий десяток “: безбашенная Пугачова вразила оновленим стилем і зачіскою

Нещодавно в Інстаграм у дочки Алли Пугачової Лізи з'явилося фото мами, яке викликало хвилю ажіотажу.

Шанувальники в подиві – невже можна так класно виглядати, коли тобі вже за 70? Як показує практика Примадонни – і можна, і потрібно. Алла Борисівна з’явилася на кадрі в вільних штанах і футболці, а білі кросівки ще сильніше омолодили співачку. Деякі коментатори помітили, що вона копіює стиль своєї дочки Єлизавети Галкіної.

Образ Примадонни виглядає вельми молодіжно: по ній і не скажеш, що їй пішов восьмий десяток

 

Думки фоловерів розділилися. “Стиль відчайдушної хуліганки якраз для Алли “, “З котушок з’їхала “, “Шікардос! “, “Не дуже, наряд як у п’ятикласниці. Жах “, “Зрозуміло, що раніше з її комплекцією не могла собі дозволити щось з ряду геть “, ” Але зараз жінці йде 8й десяток. Ніхто не говорить що потрібно одягатися як стародавня стара. Але має бути почуття міри, смак і елегантність “, ” Господи, скільки людей , стільки й думок. Заздріть мовчки. Всім би бабусям так виглядати “, – писали коментатори.

Відзначимо, Алла Борисівна Пугачова в свої 71 любить дивувати несподіваними нарядами. Вона вже давно відмовилася від мішкуватих комбінезонів, і перейшла на обтягуючі лосини або міні-спідниці. А її худі ноги ще раз доводять – молодіжний стиль Аллі личить.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.