У мережі стали продавати квитки на суд Єфремова: є місця в першому ряду

На російському сайті оголошень "Авіто " з'явилися в продажу несподівані товари - квитки на суд над актором Михайлом Єфремовим.

Відзначимо, що зараз вся країна стежить за розглядами, і за тим, чи покарають Єфремова за їзду на автомобілі в нетверезому стані.

На сайті оголошень про продаж товарів і надання послуг Avito аккаунт, підписаний як Ізабелла пропонує провести всіх бажаючих на засідання суду. Вартість такого “задоволення ” – півмільйона рублів. Оголошення з продажем вхідного квитка на суд можна знайти в розділі «Квитки і подорожі».

Аккаунт, який продає оголошення – не фейк, і зареєстрований на сайті Авито вже давно

Під її ім’ям на сайті вже є понад сто оголошень, де дівчина продає старі речі – одяг, ляльок, аксесуари для телефонів. Також по сторінці видно, що раніше Ізабелла вже продавала квитки на концерт премії «Нове Радіо Awards». Покупець залишив гнівний відгук, заявивши, що ніяких квитків у жінки насправді не було.

Квитки на суд Єфремова (скріншот з сайту Авито)
Квитки на суд Єфремова (скріншот з сайту Авито)

Нагадаємо, засідання з одіозним актором театру і кіно Єфремовим було перенесено на 31 серпня. Спочатку вирок повинні були винести ще 7 серпня, але суд переносили то через неявку адвоката, то через повторної експертизи, то через погане самопочуття підсудного. В останній раз його перенесли через те, що актор 21 серпня відмовився від послуг свого адвоката Ельмана Пашаєва і не зміг в найкоротші терміни знайти нового. У підсумку він повторно уклав контракт з Пашаєвим.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.