Стан Юлії Тимошенко погіршився, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів Важлива новина

Як стало відомо позавчора екс-прем'єр і лідер партії "Батьківщина" заразилася коронавірусом і її відвезли до лікарні з високою температурою.

Уже тоді прес-секретар партії Марина Сорока повідомила, що стан важкий, температура у Тимошенко вище 39 градусів, є утруднення в диханні.

У лікарні також дочка Тимошенко Євгенія і її чоловік Артур Чечоткін. У них хвороба протікає в середній формі важкості.

фото ілюстративне
фото ілюстративне

А сьогодні журналісти передачі Факти ICTV повідомили, що лікарям, незважаючи на найкращий протокол лікування, не вдалося ні збити температуру, ні полегшити стан хворої. Навпаки, їй стало істотно гірше і довелося підключити Тимошенко до апарату штучної вентиляції легенів, щоб забезпечити надходження кисню в організм. Зараз Юлія Тимошенко перебуває в стані штучної коми.

Ми будемо тримати вас в курсі подій.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.