“Запалі щоки і мішки під очима “: після хвороби Газманов ніби постарів на 10 років

Цього року "ясних днів " у Олега Газманова було не так вже й багато.

Спочатку епідемія коронавірусу і карантин, який запровадили як обов’язкову міру. Через це скасували концерти, і артисти залишилися без роботи. Але це, як виявилося, ще не найстрашніше. Є артисти, які підхопили цей самий вірус. Наприклад, Олег Газманов.

Олег Газманов разом з дружиною переніс коронавірусну інфекцію

Олег Газманов
Олег Газманов

З огляду на його вік (69 років), перебіг недуги був дуже непростим. Медики протягом кількох тижнів констатували стабільно складний стан, потім інфекція ускладнилася запаленням легенів.

Днями сам Олег вирішив внести ясність у стан свого здоров’я, і записав відео, яке виклав в Інстаграм.

Олег Газманов (фото - Інстаграм співака)
Олег Газманов (фото – Інстаграм співака)

Незважаючи на те, що ПРЦ-тест вже показав негативний результат, що говорить про повне одужання співака, Газманов все ще відчуває слабкість і не відчуває запахів, смаків. До того ж, за останні тижні співак втратив у вазі близько 6 кілограмів. Шанувальники також помітили, що їхній кумир став виглядати гірше, ніби постарів на 10 років.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.