«Жінка в соку!». 52-річна Аліка Смєхова показала пишні форми на яхті

52 роки - найкращий час, щоб навчитися користуватися Інстаграмом, підкорювати моря і кататися на яхті. У цьому впевнена і знаменитість Аліка Смєхова, яка публікує чудові знімки з відпочинку.

Як відомо, зараз, в кінці літа, російська актриса і співачка насолоджується заслуженим відпочинком. Вирішила відправитися для відпочинку вона ближче до моря. Цим і похвалилася. А ще – не упустила можливості покататися на яхті.

Представилася шанувальникам у всій красі: Аліка Смєхова без макіяжу і складних зачісок, в звичайному одязі і без фільтрів

 

Позує в білому купальному костюмі Смєхова як професійна модель. Її легкий літній образ доповнила білосніжна косинка. Шанувальники красуні ахнули, побачивши даний кадр. «Аліка, яка ж ви ладненько», «Шикарна жінка», «Ніжки пухкенькі», «Я б не наважилася на таке», «На носочки встали, щоб стрункішою здаватися?», «Ви у відмінній формі», «Дуже симпатична» , «Молодець, Аліка. Так тримати », – написали передплатники Аліки.

 

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.