Директор онкохворого Корчевнікова розповів про самопочуття телеведучого: “Доля людини ” може скоро закінчитися

Телеведучий і актор Борис Корчевников, який недавно шокував шанувальників новиною про свою онкології, зараз отримав багато уваги з боку аудиторії.

Саме тому глядачів і фанатів цікавить поточний стан Корчевніковим. Його концертний директор Табриз Шахід спростував повідомлення про виниклі проблеми зі здоров’ям у телеведучого і актора.

“Все у Бориса в порядку. Ніяких ускладнень. Почувається добре. В роботі! ” – прокоментував він журналістам.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Відзначимо, що раніше засоби масової інформації писали, що самопочуття ведучого програми “Доля людини ” Бориса Корчевніковим значно погіршився. На це вплинула операція з видалення доброякісної пухлини мозку. Так, за повідомленнями глядачів, присутніх на зйомках однієї з програм, яку веде Корчевников, у нього виникли труднощі в роботі через проблеми зі слухом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.