“Залишилося зовсім мало “: Заворотнюк-молодша вперше вийшла на зв’язок з журналістами

Як пишуть деякі російські ЗМІ, Анна Заворотнюк вийшла на зв'язок з журналістами і не стала спростовувати чутки про погіршення стану мами через рак мозку.

Ніяких подробиць її дочка Анна Заворотнюк не повідомив, просить тільки нічого не питати у неї про маму. Каже, що коли буде можливість і відповідне моральний стан, вона розповість про все сама.

 

Подробиці стану Анастасії Заворотнюк зараз: залишилося зовсім мало

Зараз відомо, що “Моя прекрасна няня ” Анастасія Заворотнюк хвора на рак. Стадія – остання. Вона довгий час проходила лікування в Росії, проте останні кілька місяців осіла в приватній клініці Америки. Подейкують, що саме там перед смертю лікувалася Жанна Фріске.

Тим часом Анна Заворотнюк активно веде свій Інстаграм-профіль, і по її радісним посмішкам на фотографіях і відео зовсім не можна сказати, що її мама перебуває при смерті. Тому серед шанувальників прослизає думка, що Заворотнюк пішла на одужання, і зовсім скоро порадує шанувальників своїм виходом на сцену.

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.