Турецький красунчик Бурак Озчівіт показав найпотаємніше: фанатки розплакалися

Бурак Озчівіт - один з найпопулярніших акторів Туреччини. Він прославився далеко за межами рідної країни після своєї роботи в картинах "Величне століття" і "Корольок - пташка співоча ".

З приходом слави та визнання за життям актора стали пильно стежити. Так, буквально днями в мережі з’явилися фото сім’ї відомого турецького актора.

 

Не секрет, що відданих шанувальників цікавлять питання, що стосуються його життя: як складається його особисте життя, хто дружина, чи є у актора діти, чи правда, що його дружина вагітна, а також інші подробиці його біографії. Про це всім написали в одному з турецьких видань.

 

Вірних шанувальників цікавлять питання, що стосуються його життя: як складається особисте життя Бурака, хто дружина, чи є у артиста діти, чи правда, що його дружина вагітна, а також інші подробиці його біографії.

 

Фанатки були неприємно здивовані, коли дізналися що їх кумир вже давно одружений, і з його красунею-дружиною їх пов’язує спільна дитина. Крім успішної роботи в кіно, Бурак Озчівіт ще і модель, і зразковий сім’янин.

 

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.