Як і чим живе Агата Муценіеце після розлучення з Павлом Прилучним і при чому тут Мирослава Карпович з “Татусевих дочок “?

Навіть після розлучення Агати і Павла, їх пара залишається в центрі уваги. Хтось підтримує Прилучного, хтось засуджує його за зраду.

А якщо оцінити творчість Агати Муценіеце і її особисте життя, то може здатися, що розставання з актором Павлом Прилучний пішло їй тільки на користь. Вона запустила новий проект “Чесний розлучення “, де спілкується з популярними чоловіками і жінками, які пережили в своєму житті шлюборозлучний процес. Таким чином Агата намагається донести до своєї аудиторії, що розлучення – це не кінець життя, а новий початок, новий виток і букет можливостей для змін.

У червні суд офіційно розвів Муценіеце і Прилучного, їх 7-річний син Тимофій і 4-річна дочка Мія залишилися з мамою

Сім'я Агати Муценіеце до розлучення
Сім’я Агати Муценіеце до розлучення

Зараз Агата з дітьми живе в столичній квартирі, яку подружжя придбало ще будучи в шлюбі. Через два з половиною місяці після розлучення, можна стверджувати, що Агата Муценіеце вичавила максимум корисного з травматичного досвіду розставання.

Агата Муценіеце і екс-чоловік Павло Прилучний
Агата Муценіеце і екс-чоловік Павло Прилучний

Агата залишається затребуваною театральної і кіноактрисою. Хоча вона пішла з серіалу “У клітці ” не без впливу Прилучний, який є його співпродюсером. Зараз Муценіеце знімається в серіалах «Крюк» і «Карлик».

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.