Зірки, чиї діти старше їх коханих: Пугачова, Кончаловський, Петросян і інші

Колись різниця в десятки років між чоловіком і дружиною вважалася дивною, але в сучасному світі, особливо серед зірок, це не здається чимось незвичайним. Сьогодні ми розповімо про знаменитостей, чиї коханці виявилися навіть молодшими за їхніх дітей.

Алла Пугачова

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Алла Пугачова вийшла заміж за Максима Галкіна в 2011 році. До цього Примадонна була в офіційному шлюбі ще 4 рази. Галкін молодший за свою дружину на 27 років, а різниця у віці між ним і дочкою Пугачової Христиною становить 7 років.

Андрій Кончаловський

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Відома актриса Юлія Висоцька вийшла заміж за режисера Андрія Кончаловського, коли їй було 25, а коханому – 61 рік. Юля стала п’ятою дружиною знаменитого режисера. Втім, це не завадило їх щасливого шлюбу. Старший син Кончаловського старший за свою «мачухи» на 7 років.

Євген Петросян

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

У минулому Петросян році розлучився зі своєю дружиною Оленою Степаненко, з якою прожив 30 років. Причиною розлучення стала зрада артиста з молоденькою асистенткою, якої немає і 30-ти. Старша дочка Петросяна могла б бути мамою цієї дівчини. Різниця у віці дочки Євгена з його новою коханою – 32 роки.

Дмитро Дібров

Дмитро Дібров та Поліна Діброва
Дмитро Дібров та Поліна Діброва

Коли старшому синові Діброва – Денису було 4 роки, народилася п’ята дружина відомого телеведучого, майбутня фотомодель і переможниця конкурсів краси – Поліна. У пари з’явилися на світ вже троє спільних дітей, а Поліна в свої 30 вже встигла стати «бабусею» для онуків Дмитра.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.