Метр з кепкою: знаменитості, чий зріст не перевищує 160 см (Варлей, Газманов, Савічева і інші)

Ці знаменитості не можуть похвалитися модельним ростом, але це ніяк не позначається на їх успішній кар'єрі і кількості шанувальників.

Параметри деяких мініатюрних знаменитостей можуть вас здивувати – вони ледве досягають 160 см.

Наталія Варлей (зріст – 150 см)

Наталія Варлей
Наталія Варлей

Відома актриса радянського кіно, яка зіграла в «Кавказькій полонянці» студентку, спортсменку, комсомолку і просто красуню Ніну ніколи не комплексувала з приводу свого зросту. Навпаки, мініатюрність актриси – стала її родзинкою.

Юлія Волкова (зріст – 158 см)

Юлія Волкова
Юлія Волкова

Екс-солістці популярної в 2000-х групи «Тату» Юлії Волкової мініатюрний зріст допоміг зробити кар’єру. Саме таких дівчат продюсери бачили в складі групи, яка свого часу прославилася на весь світ.

Юлія Савічева (зріст – 159 см)

Юлія Савічева
Юлія Савічева

Відому співачку невисокий зріст завжди влаштовував, на відміну від ваги. У підлітковому віці Юлія настільки намагалася схуднути, що довела себе до анорексії і важила 38 кілограмів.

Олег Газманов (зріст – 164 см)

Олег Газманов
Олег Газманов

Молодий Олег Газманов видавав на сцені такі стрибки і перекиди, що йому міг би позаздрити будь-який акробат. Невисокий зріст не завадив артистові стати улюбленцем публіки. Варто відзначити, що в свої 67 років Газманов виглядає набагато молодше за свої роки.

Монатік (зріст – 164 см)

Монатік
Монатік

Український співак Монатік прославився не тільки своїми піснями, а й видовищними постановками. Артист різко увірвався в світ шоу-бізнесу і став кумиром молоді незважаючи на невисокий зріст.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.