Мокра Ірина Дубцова показала великі “очі “, намочивши їх у блакитній воді

Популярна співачка Ірина Дубцова опублікувала у себе в Інстаграм відео з відпустки, де дівчина плюскається в обтягуючому купальнику в блакитний водичці.

Як видно з геолокації, Дубцова разом зі своєю сім’єю відправилася підкорювати Туреччину. Чи не зупинила її навіть епідемія коронавируса, через яку усіх закликають залишатися вдома і відмовитися від зайвих поїздок.

Шанувальники переглянули відео кілька сотень тисяч разів і залишили десятки тисяч лайків. У коментарях фоловерів помітили, що у Дубцової відмінні форми і є на що подивитися.
Відзначимо, Ірина Дубцова – російська співачка, поетеса і музичний композитор. Раніше вона виступала в не дуже популярної групи “Дівчата “, проте найбільше заявила про себе як сольна вокалістка.

Зараз вона активно виступає, встигає вести сімейні справи і перебуває у відмінній фізичній формі. Напевно, саме це і дозволяє дівчині так відкрито публікувати і знімки, і відео в купальнику.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.