Не може пережити смерть сина: Віктор Павлик в депресії, але продовжує гастролі

Популярний український співак Віктор Павлик, якого в серпні буквально вразила новина про смерть молодого сина від раку, все ще у важкому моральному стані.

Хоча на публіці він з’являється бадьорий і усміхнений, але дружина Катерина Репяхова підкреслює – його стан все ще залишається нестабільним. Він іноді плаче над загальними фотографіями з сином. Але заспокоюють Павлика концерти і корпоративи, які зараз Віктор Франкович веде не мало.

Судячи з Інстаграм-аккаунту дружини Віктора Катерини, зараз вони активно подорожують по Україні. Зараз зупинилися в Одесі, потім Мукачево та ще кілька міст західної України, і потім знову Одеса. Імовірно, додому вони потраплять в десятих числах вересня, якщо плани не зміняться.

У себе в Інстаграм Віктор Павлик намагається не показувати болю і смутку, викликаних смертю сина в такому ранньому віці. Він раніше публікував з ним відео і фотографії, показував, яким Павло Павлік був ще в дитинстві.

Відзначимо, Павла Павлика не стало в серпні цього року. Попри два десятки курсів хіміотерапії він не зміг перемогти саркому хребців. Йому був всього 21 рік.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.