Дочка Полякової відмовилася від маминих грошей і почала заробляти сама в 15 років

Дочка епатажної української виконавиці і королеви кокошників Олі Полякової Маша вирішила не приміряти на себе роль мажорки і зоряної дитини, і заробляти на життя самостійно, власною працею.

Як розповідала її відома мати в одному зі своїх інтерв’ю телеканалу “1 + 1 “, 15-річна дочка Марія відома тим, що намагається вже заробляти самостійно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яка зараз налічує більше 150 тисяч підписників.

Відмовилася від навчання через гроші: зараз є чим зайнятися

Маша Полякова, за словами мами, відмовилася від закордонного навчання. Поки вона хоче розвивати себе тут і зараз, тому просуває свій блог в Інстаграм і бере участь в різних фотосесіях. Про одну з них вона відзвітувала у себе на сторінці.

Однак шанувальники акцентували увагу не тільки на довгих ногах дівчинки (чим вона пішла в маму), а й на великій кількості орфографічних помилок, які в блозі у Маші зустрічаються нерідко. Шанувальники радять все ж приділяти більше уваги навчанню, інакше вся її праця буде марною.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.