Харатьян показав свої “булочки “: 60 років – не привід приховувати шикарне тіло

Зараз йде знімальний процес художнього фільму "Гардемарини ", і шанувальники, які очікують виходу стрічки на телеекрани, стежать за учасниками проекту, щоб підглянути хоч трохи закадрових подій.

Днями режисер п’ятої частини фільму “Гардемарини ” Світлана Дружиніна опублікувала пікантне відео за участю актора Дмитра Харатьяна. Під час зйомки бекстейджа знаменитість “засвітив” свої “булочки ” в прямому сенсі цього слова.

Побачити це відео ви можете самі в Інстаграм-акаунті Дружиніної.

Там вона опублікувала кілька роликів зі зйомок. На цікавому відео з Харатьяном актор ледве встиг заховати свою “п’яту точку “.

Шанувальників режисера захопило підтягнуте тіло 60-річного Харатьяна. Вони залишили безліч компліментів в коментарях під відеороликом.

Відзначимо, що наступна частина культової історії про пригоди команди гардемаринів вийде одночасно з приквелом до першого фільму – картини “1787 “. Харатьян в сіквелі пригодницької кінострічки відіграє роль Олексія Корсака.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.