Розкрито обставини дивної смерті Андрія Паніна: “Сталося щось страшне “

У 2013 році шанувальників актора Андрія Паніна шокувала новина - чоловіка виявили у власній квартирі без ознак життя.

До сих пір, тобто вже більше семи років, для рідних, близьких і фанатів актора залишається питанням – від чого помер Панін. Сьогодні актор і телеведучий Ігор Міркурбанов в ефірі національного телеканалу “Росія 1 ” прокоментував обставини смерті свого друга і колеги Андрія Паніна в 2013 році.

Андрій Панін
Андрій Панін

На його думку, Андрій був у відмінній здоровій формі, не зловживав алкоголем, взагалі не пив горілку, завжди був у формі. Тому очевидно, що смерті послужило якісь жахлива подія, можливо, вигідне комусь з боку.

Міркурбанов підозрював, що незадовго до смерті Паніну “було боляче “, тому до цих пір переживає, що не зміг прийти йому на допомогу.

“Він страждав, але це не було алкогольним забуттям. Були секунди відчайдушної боротьби за життя. Так мені здається, в цьому є і моя біль і не заспокоєність ” – додав актор.

Друг Паніна впевнений – нічого не могло статися такого, щоб Андрій просто зірвався і напився. Напевно, це могли бути якісь таблетки або навіть отруєння сторонніми речовинами.

Міркурбанов підкреслив, що біль від втрати одного з роками слабкіше не стає. Він до сих пір нудьгує по Андрію, і не може пробачити собі що не прийшов до нього на допомогу. На момент смерті Паніну було 50 років.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.