Подробиці найгучнішого весілля 2020: яхта, вертольоти, Дан Балан, Віра Брежнєва і Монатік в якості музичного супроводу

23-річний футболіст Олександр Зінченко і 24-річна фанатка-журналістка Влада Седан (її прізвище Щеглова) в день Незалежності України зіграли розкішне весілля. Подробиці тут.

Це весілля названо найгучнішим в 2020 році, і не тільки через імена молодят, але і скандалів, які їх супроводжують останні рік-два перед цим. Але про все по порядку.

Молодята зі свідками
Молодята зі свідками

Хто такий Олександр Зінченко – український футболіст, захисник англійського клубу «Манчестер Сіті» і національної збірної України. Йому 23 роки, він народився в містечку Радомишль Житомирської області, зараз живе в Манчестері, у нього контракт до 2024 року.

Влада Седан – модель, українська футбольна журналістка і велика фанатка збірної України. Дівчина родом з Вінниці, їй 24 роки. І, до речі, вона грала в жіночій команді з футболу, тому і є фанатом цієї гри. Прославилася Влада на Євро-2016, яке проходило у Франції, де була визнана найкрасивішою глядачкою на трибунах.

Влада Седан на Євро-2016
Влада Седан на Євро-2016

Вони познайомилися в 2019 році, в той час Влада вже два роки зустрічалася з гравцем донецького Шахтаря Андрієм Борячуком. Вони розлучилися і Влада стала дівчиною Зінченко. Через це футболісти, які раніше дружили, посварилися і перестали спілкуватися. Дуже скоро Олександр зробив Владі романтичну пропозицію на НСК Олімпійський.

Пропозиція руки і серця
Пропозиція руки і серця

Через карантин весілля довелося відкласти, але 23 серпня торжество відбулося в яхт-клубі «Маячок» в Києві. Пара перед тим розписалася в Великобританії.

Гостей було більше 200 чоловік, серед них головний тренер збірної України Андрій Шевченко, футболісти збірної і англійського клубу, багато відомих персон.

Весілля Зінченко і Седан
Весілля Зінченко і Седан

Молоді прилетіли до гостей на гвинтокрилі.

 

Під час клятви на очах у Зінченко виступили сльози. Присутні сказали, що це було дуже зворушливо.

Запрошеними гостями з розважальною програмою стали Дан Балан і Віра Брежнєва, які заспівали для молодих свій хіт “Лепестками роз “.

https://www.instagram.com/p/CETlWZ1lAHB/?utm_source=ig_web_copy_link

Весільний танець молоді виконали під пісню Балана “Пам’ятаєш” з підключенням голосу Тіни Кароль.

https://www.instagram.com/p/CESQbMdpBWQ/?utm_source=ig_web_copy_link

А далі був розкішний банкет.

банкетний стіл
банкетний стіл

І танці до ранку під запальні виступи Монатика.

Мддовий місяць пара змушена була перенести, так як Олександр вже на зборах перед грою матчів Ліги націй зі Швейцарією.

Вітаємо молодят і побажаємо їм щастя!

 

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.