Перша леді Олена Зеленська зробила важливу заяву і показала свого улюбленця

Дружина президента України Володимира Зеленського, виявляється, любить не тільки чоловіка і дітей, а й ще одного співмешканця. Хто ж це такий?

Олена Зеленська попереджає всіх, що в Мережі стали з’являтися фейкові акаунти від її імені. Зокрема, на платформі Телеграм і в Ютубі. Хтось використовує ім’я першої леді і пише повідомлення і коментарі нібито від неї.

Олена написала, що поки вони не несуть ніякої загрози, але сам факт дуже неприємний. Вона не хоче, щоб ці фейки когось образили або обдурили.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Перша леді кілька разів підкреслила, що у неї є тільки 2 її реальних офіційних акаунти – один в Інстаграм, а другий – в мережі Фейсбук.

А ще Олена виставила фото свого кота зі словами:

Це – мій кіт. І він, як и я, не радий, что в мережі з ‘являються фейкові акаунти 😠

Кот Олени та Володимира Зеленських
Кіт Олени та Володимира Зеленських

Висловухий красавчик-кіт справді не дуже радий – сидить з серйозним і стурбованим виглядом, за свою господиню явно переживає. Шкода, що вона не вказала, як його звуть.

 

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.