Головний герой Холостяка Єгор Крід скоро відгуляє весілля: гості запрошені, а наречена вибирає плаття

Рідна сестра популярного співака Єгора Крида готується вийти заміж. Дівчина вже запросила гостей і вибирає вінчальну сукню.

Поліна Булаткіних – так звуть сестру Єгора Крида. Це, до речі, їх справжнє прізвище. Однак у себе в Інстаграм дівчина вважає за краще використовувати псевдонім. Поліна опублікувала у своєму профілі Instagram фотографію з весільним платтям і підписала його словами:

“Мені здається, що іноді, коли наші мрії нарешті починають збуватися, ми ніби застигаємо, до кінця не розуміючи, що це по-справжньому відбувається. Зараз! І з нами! Під час сьогоднішньої примірки суконь я нарешті вперше повністю відчула реальність того, що відбувається … Чесно кажучи, з відкритим ротом спостерігаю за поворотами свого життя. Час вибирати те саме плаття … або два “.

Єгор Крід і його сестра Поліна
Єгор Крід і його сестра Поліна

Судячи з фотографії, дівчина зараз на сьомому небі від щастя, і вже з нетерпінням чекає свого заміжжя. Сам же Єгор Крід заміжжя сестри поки ніяк не коментував.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.