«Рознесло на всі боки»: Каменських знову набрала зайву вагу і показала все в крихітному боді

Настя Каменських нерідко публікує фото в купальнику, проте в одному з останніх постів шанувальники помітили щось недобре - їх кумир набрала зайвих кг.

І це незважаючи на те, що Настя вранці публікує історії про тренування, а Потап розповідав в інтерв’ю, що його дружина дотримується дієти.

Хоча на фото, зробленому тиждень раніше, Каменських виглядає більш стрункою.

Можливо це через те, що тут вона в футболці і лосинах, проте одяг обтягує, і все її форми добре видно.

Як би там не було, в коментарях прихильники Насті помітили, що вона почала набирати кілограми. А все почалося ще з виступу на День Незалежності, де вона в білому вбранні засвітила злегка округлий животик.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.