Комаров – кращий журналіст України. Отримав звання особисто від президента на честь десятиліття програми “Світ навиворіт “

Дмитро Комаров - телеведучий і тревел-блогер. Першопроходець цього формату в Україні. Роками за його експедиціями в найвіддаленіші куточки планети стежать сотні тисяч телеглядачів.

Сьогодні Володимир Зеленський нагородив Дмитра Комарова за роботу і зазначив, що Комаров – справжня гордість професії.

 

“Виявляється, Президент України Володимир Зеленський @zelenskiy_official підписав указ і присвоїв мені звання« Заслуженого журналіста України ». Це був дійсно сюрприз. Я не очікував і навіть не думав про таке “, – написав Дмитро.

Він розповів, що покликання бути журналістом було зрозуміло ще з дитинства, коли він в 10-річному віці я вже фотографував, сам проявляв ночами у ванній кімнаті плівки “Свема ” і друкував чорно-білі фотографії під світлом червоної лампи.

Уже в 12 років Комаров опублікував свою першу статтю, а в 17 вперше влаштувався на роботу в газету «Теленеделя». Тоді, як уточнює Комаров, він і подумати не міг, що через роки отримає нагороду від президента країни за вагомий внесок у розвиток журналістики країни.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.