Лідер Little Big оголосив про розлучення: піде до колеги по сцені Соні Таюрської

Фронтмен популярної російської групи Little Big Ілля «Ілліч» Прусікін і відеоблогерша Ірина Смілива (Tatarka) оголосили про те, що більше не разом. Це стало ще одним гучним розлученням 2020.

Однак вирішили музиканти розійтися без скандалу, а тихо і мирно. На YouTube-каналі Татарки пара опублікувала відеозвернення з заголовком «Ми хочемо вам щось сказати».

“Ми до кінця життя залишаємося сім’єю ” – це все заради дитини

Музиканти уточнили, що вони зважилися на розлучення не спонтанно, а обмірковували цей крок більше півроку. Перші передумови до розставання з’явилися, як виявилося, ще в грудні 2019 року, коли Прусікін повернувся з затяжного туру. Причина – у них не вийшло розвивати відносини на відстані. Ілля Прусікін приділяє занадто багато часу групі і турам, а Іра Смілива – чекає і залишається на другому плані. Такий розклад пару не влаштував, і вони вирішили шукати своє щастя окремо.

Шанувальники пари були дуже засмучені сумною звісткою і написали про це в коментарях до відео.

«Я більше не вірю в любов. Це все. Це край »,« 2020 не може принести ще більше болю: Tatarka і Ілліч випускають відео »,« Мені одному здалося що Ілліч дійсно вважає, що вони залишилися друзям, але в голосі і інтонації Іри відчувається вже якийсь заперечення Ілліча »,« Все діти в садочку, які довго не бачать батька: «Мій – космонавт, мій – моряк, мій – далекобійник». Добриня: «А мій Ілліч», «Пісня Ілліча і Музиченко« Мати одинак »тепер звучить по-новому», – написали користувачі.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.