Гарік Харламов показав дочку вперше після розлучення з Христиною Асмус: красуня, вся в маму

Гарік Харламов привів доньку на зйомки нового серіалу. Актор показав фото з майданчика проекту «Гусар»

Гарік Харламов, який виконує головну роль в новому комедійному серіалі «Гусар», показав в мережі фото в образі свого героя. В костюмі і гримі персонажа актор позував разом з донькою від Христини Асмус.

Це перший вихід дочки в світ разом з батьком після офіційного оголошення пари про розлучення

 

Новий ситком “Гусар “, який покажуть на каналі ТНТ, розповість про подорожі в часі. За сюжетом, герой Харламова, поручик лейб-гвардії гусарського полку Григорій Рильський, в результаті наукового експерименту потрапляє з 1812 року в наші дні і виявляється в родині молодого вченого.

Крім Харламова, ролі в серіалі виконають Павло Рассомахін, Іван Бичков, Андрій Кочин, Поліна Гальченко, Артем Затіев, Азамат Мусагаліев і інші. Прем’єра «Гусара» очікується в 2020 році, проте точної дати все одно поки що немає.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.