Дочка Михайла Єфремова поцілувалася з дівчиною: “Я її люблю! “

Поки її батька судять за водіння в нетверезому стані, що спровокувало аварію зі смертельними наслідками, 19-річна Анна Марія піклується про свої стосунки.

Вони виявилися вельми нетиповими для Росії, адже тут одностатеві союзи поки заборонені на законодавчому рівні і не приймаються на ментальному. Однак дівчину це, судячи з усього, не турбує, і вона вирішила показати всі свої почуття без будь-яких сумнівів.

Дочка Михайла Єфремова поцілувалася з дівчиною і виклала фото в Інстаграм
Дочка Михайла Єфремова поцілувалася з дівчиною і виклала фото в Інстаграм

Як виявилося, дочка Єфремова зустрічається з дівчиною. За інформацією журналістів, вона полягає в занадто близьких і далеко не дружні стосунки з якоюсь Євгенією Велько. Як давно у них любов – незрозуміло. Анна Марія Єфремова зізнавалася, що не проти одружитися на своїй обраниці і перебратися з нею в Англію.

Сам батько раніше ніяк не коментував таке незвичайне потяг своєї дочки до осіб своєї статі. Спадкоємиця актора запевнила, що батько в курсі її переваг і повністю її підтримує.

Відзначимо, сьогодні відбувся суд над Михайлом Єфремовим, де йому обрали обвинувальний вирок у справі про аварію 8 червня цього року на Садовому кільці. Він сів у в’язницю на 8 років. Також суд зобов’язав виплатити 800 тис рублів сім’ї померлого чоловіка. Поки незрозуміло чи буде захист оскаржувати цей вирок.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.