Вагітні танці Ілони Гвоздьової закінчилися вильотом з проекту: хореограф жорстко відповіла на критику на свою адресу

Нарешті в кінці серпня прогриміла прем'єра самого танцювального шоу країни. Глядачів чекало і чекає багато сюрпризів, як, наприклад, вагітні танці Ілони Гвоздьової. Для пари Дмитра Танковича вони закінчилися вильотом з проекту.

Героїня статті одружена з Ігорем Хом’ячуком вже більше чотирьох років, разом вони виховують доньку Валерію. До речі, батьки називають її Рією, оскільки мамі не подобається звична коротка форма імені Лєра.

Зараз пара знаходиться в очікуванні другої дитини. Подружжя розповіли, що чекають на хлопчика. Крім того, вони вже знають, як назвуть малюка — Домінік на честь Домінікани, де закохані зачали сина.

Ілона Гвоздьова з чоловіком Ігорем Хомячуком
Ілона Гвоздьова з чоловіком Ігорем Хом’ячуком

Варто сказати, що перша поява Гвоздьової на телебаченні відбулася у проекті «Танцюють всі». Там вона увійшла в трійку найкращих танцівниць України, після чого взяла участь у «Танцях з зірками», де її першим партнером став Олександр Кривошапко.

Героїня статті запалювала на паркеті і в наступних сезонах — з Ігорем Ласточкіним вони перемогли, а з Володимиром Остапчуком дійшли до півфіналу.

Прошлые сезоны «Танцев со звездами» с участием Илоны Гвоздевой
Минулі сезони «Танців з зірками» за участю Ілони Гвоздьової

На цей раз Ілона була в парі з Дмитром Танковичем, причому вагітність на пізніх термінах її не зупинила. Її вчинок оцінили і ведучі, і судді, чого не скажеш про глядачів. Саме за результатами глядацького голосування учасники покинули шоу.

Додатково до всього, хореограф зіткнулася з хвилею гнівних коментарів з приводу її танців на восьмому місяці. Дуже багато хто назвав це невиправданим ризиком для здоров’я поки ще ненародженого малюка.

Беременная Илона с дочерью Валерией
Вагітна Ілона з дочкою Валерією

Звичайно ж, Гвоздьова просто не могла не відреагувати на свій виліт з «Танців», чому присвятила окрему публікацію в Instagram. Дівчина подякувала родині, команді та всім, хто вболівав за їх пару. Також вона попросила у партнера вибачення за те, що не змогла вивести його в наступний ефір.

А ось що вона відповіла злостивцям:

«Дякую хейтерам, які нещадно і злісно критикували мене, писали гнівні пости і дуже грубо висловлювали свою точку зору. Тепер я точно знаю, чому ми не можемо жити як в Європі. Наш, на жаль, совдепівський менталітет, вузький світогляд, песимізм і заздрість ще довго буде викорінюватися та мінятися з поколіннями».

Пара Илоны Гвоздевой и Дмитрия Танковича
Пара Ілони Гвоздьової і Дмитра Танковича

Шанувальники тут же обсипали Ілону словами підтримки:

  • «Я працюю в пологовому будинку і вважаю, що ваші тренування і виступи потрібно обов’язково включити в програму підготовки до пологів»;
  • «Ви крута, позитивна і відкрита. Кайфуйте від того, що робите, і живіть так, як хочеться саме вам!»;
  • «Спасибі вам за те, що ще раз довели: вагітність — не хвороба».

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.