73-річна Софія Ротару похвалилася стрункою фігурою в купальнику: Пугачової до неї далеко

Легендарна радянська і українська співачка Софія Ротару похвалилася стрункою фігурою в чорному купальнику, але ж їй уже 73. Аллі Борисівні Пугачовій до таких форм далеко.

Героїня статті радує шанувальників своєю творчістю більше сорока років. З самого дитинства вона мріяла про велику сцену і їй вдалося підкорити шоу-бізнес. У 21 Софія познайомилася зі своїм майбутнім і єдиним чоловіком — артистом Анатолієм Євдокименко.

Подружжя разом домагалися висот у творчості, проте у 2002-му в шістдесятирічному віці чоловік раптово помер від інсульту. Виконавиця хіта «Червона рута» дуже важко переживала смерть коханої людини. Пережити таке горе їй допоміг син Руслан, він же і став концертним директором зіркової матері.

София Ротару с мужем Анатолием Евдокименко
Софія Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименко

Зараз Софія Михайлівна живе в заміському будинку під Києвом, де із задоволенням займається власним садом і городом. Про відхід зі сцени артистка нічого не говорила, при цьому останнім часом вона все рідше і рідше з’являється на публіці. Не виключено, що вся справа в пандемії — зірка просто не хоче ризикувати здоров’ям.

Софія Ротару на сцені
Софія Ротару на сцені

Нещодавно в мережі з’явилося архівне фото Ротару з часів зйомок фільму «Душа» 1981 року випуску. Там знаменитість виконала головну роль співачки Вікторії Свободіної.

На цьому знімку героїня статті постала в чорному вбранні, що нагадує верх від купальника.

Звичайно, в коментарях прихильники захопилися не тільки красою улюбленої виконавиці, але і її акторським талантом:

  • «Софія Михайлівна приголомшлива актриса!»;
  • «Обожнюю цей фільм».

Пишуть користувачі мережі.

София Ротару
Софія Ротару

Складно повірити, що в цьому році зірка відзначила своє 73-річчя. Дивлячись на її струнку фігуру, ідеальну шкіру та чарівну посмішку, їй ні за що не даси більше 45.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.