Прима балерина Кухар потрапила на обкладинку Космополітен: мріяла з дитинства і нарешті домоглася

Відома хореограф і суддя "Танців з зірками " Катерина Кухар стала обличчям вересневого номера журналу.

Балерина похвалилася про це в своєму Інстаграм і розповіла зворушливу життєву історію.

“18 років тому, коли я відпрацювала перші в своєму житті три сезони на сцені, я дала своє перше в житті інтерв’ю для журналу. До сих пір пам’ятаю свій головний професійний інсайт, який я винесла в свої двадцять і який досі зберігається в тому номері «Ноябрь 2002»: «в балеті потрібно працювати головою …». Через роки я рада знову повернутися на сторінки свого першого журналу. І сподіваюся, що читачі знайдуть в моїх одкровеннях то, що буде близько їхньому серцю! “, – пише прима балерина Катерина Кухар.

У номері цього місяця є велике інтерв’ю з нею і знімки з фотосесії в різних образах. Також Кухар провела тест-драйв автомобіля Порше і поділилася секретами особистого щастя. У Інстаграм дівчина розмістила те, що не увійшло в остаточний матеріал, і подякувала групу за роботу. Свіжий випуск Космополітен вже можна придбати в магазинах.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?