Чому Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський не розлучилися після трагічної аварії? Вся правда про зоряну пару

Пара Висоцької і Кончаловського - справжній феномен вітчизняного шоу-бізнесу. І не тільки тому що коли народилася Юлія, Андрію вже було 36 років.

20 серпня своє 82-й день народження відсвяткував знаменитий російський режисер Андрій Сергійович Кончаловський. За своє творче життя геній зняв 27 фільмів, написав 32 сценарії, отримав понад 20 нагород і призів на міжнародних фестивалях.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Дивіться відео про цю пару на нашому каналі:

 

Одними з кращих його кінострічок стали “Ближнє коло ” (1991), “Курочка Ряба ” (1994), “Одіссея ” (1997), “Будинок дурнів ” (2002), “Лев узимку “(2003), ” Глянець “(2007), ” Лускунчик і Щурячий Король “(2010), ” Битва за Україну “(2012), ” Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина “(2014 року).

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

До того ж він – публіцист, ведучий блогів в популярних інтернет-ЗМІ і автор декількох книг, а також – яскравих і гострих статей в центральних виданнях.

Однак, одним з найцікавіших фактів біографії Кончаловського є те, що він одружений на жінці, яка молодша за нього на цілих 36 років – актрисі Юлії Висоцької. І це його п’ята дружина. Їх шлюб пройшов масу випробувань, і навіть не через різницю у віці, а через трагедію, яка в 2013 році трапилася з їх дочкою Марією.

Взаємовідносини дорослого і статного Кончаловського, і молодий і нестримної Висоцької можна описати коротко – любов, яка трапилася в ліфті. Вони познайомилися в одному з готелів на курорті в Сочі в 1996 році. І з тих пір нерозлучні.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

У шлюбі Юлія народила йому в 1999 році дочка Марію, а потім в 2003 сина Петра. Відносини розвивалися і стрімко, і плавно одночасно. Вони насолоджувалися один одним далеко від сторонніх очей шанувальників і засобів масової інформації. Хоч спочатку зіркові критики і не віщували цій парі нічого серйозного, вже згодом стало зрозуміло – вік – не перешкода чистої і світлої любові.

Вони були б найщасливішою парою російського шоу-бізнесу, якби не фатальна аварія, яка перевернула їх життя на до і після. Аварія, наслідки якої сім’я розгрібає досі. 12 жовтня 2013 року у Франції сталася ДТП на вузькій двосмугової дорозі. Іномарка виїхала на зустрічну смугу і врізалася в інший автомобіль. Удар припав на ліву – водійську – сторону машини, але, тим не менше, сам Андрій Кончаловський постраждав не сильно. А ось його дочка, 14-річна Марія Михалкова-Кончаловская, яка була не пристебнута, отримала серйозні травми.

Станом на сьогодні їхня дочка Маша Кончаловская восьмий рік знаходиться в комі. Це більше ніж третина її життя.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.