Тіна Кароль стала музою для відомого скульптора: виглядає як справжня

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни " Тіна Кароль анонсувала у себе на сторінці в Інстаграм вихід нового альбому.

Його обкладинка – це не просто фотографія, графіка або барвистий арт. На обкладинці буде фотографія … статуї Тіни Кароль.

Автор шедевра – український скульптор Володимир Цісарик. Він окремо створив спеціально для обкладинки нового альбому артистки “Знайти своїх “. За це співачка Тіна Кароль подякувала Володимиру, і опублікувала відео робочого процесу. Шанувальники були вражені роботою і тим, наскільки сильне схожість у справжньої Тіни Кароль та її бюста.

“Я хотів створити щось легке і повітряне, щоб воно трохи стосувалося землі. У нас з Тіною схожі ідеї творчості: тільки у неї вони виражені звуком в часі, а у мене формами в просторі, – це легкість і міць. Легкі форми і сильні ідеї. Тіна Кароль – особлива співачка, хто одночасно є і творцем, і музою “, – говорить Володимир.

Відзначимо, Кароль уточнила, що вже незабаром шанувальники зможуть побачити альбом співачки з новими піснями.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!