Нестримна Волочкова осоромилася перед студентами, задерши ноги на арені цирку

Балерина Анастасія Волочкова славиться своєю розтяжкою і тим, що сісти на шпагат вона може в будь-якому місці і будь-яких умовах.

То вона сідає на шпагат між двома тракторами, то в гамаку, то між двома бочками в сауні. Загалом, скрізь знайде місце. Цього разу дівчина зустрілася зі студентами та вирішила показати їм “як треба “, продемонструвавши різні пози своїх умінь.

У коментарі до свого відео епатажна балерина і улюблениця Микити Джигурди написала, що задоволена знайомством з такими талановитими студентами. Творчою зустріччю залишилися задоволені обидві сторони.

Оскільки Волочкова втомилася від образ і критики з боку коментаторів, вона вирішила закрити можливість їх писати для всіх фоловерів і звичайних користувачів мережі.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.