Анфіса Чехова оголилася і показала зменшений бюст: чого не зробиш заради шанувальників

Телеведуча і співачка опублікувала знімок, де вона закуталась в постільну білизну, але шанувальників зацікавила не вона, а то, що під нею.
Пост Анфіси Чехової в Інстаграм
Пост Анфіси Чехової в Інстаграм

Провокаційні знімки відразу ж зібрали багато лайків і коментарів, адже червоне нижню білизну притягує шанувальників більше, ніж інтелектуальні пости і красива посмішка.

Анфіса Чехова написала: “Давненько у мене на сторінці не було фото в білизні. Але мені б хотілося похвалитися не нижнім, а постільною білизною. Продають якусь нереальну сатинову розкіш! Тільки подивіться який колір, який тонкий, ледве видний, візерунок. Ну, скажіть, хто тут є більший фанат постільної білизни, ніж я? “.

Далі Чехова розповіла, що знайшла відмінний магазин, і порекомендувала його своїм фоловерів. Звичайно, шанувальники зрозуміли, що це був рекламний пост, проте повз її неприкритих форм пройти було просто неможливо.

Не всі виявилося так гладко – шанувальники помітили, що декольте Чехової чомусь стало значно менше. Можливо, вона схудла, а можливо і зробила операцію зі зменшення грудей, адже не раз говорила, що жити з таким бюстом дуже складно.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.