Молдавський красавчик Дан Балан вже рік зустрічається з харківською королевою краси: кинув Тіну Кароль

Як подейкують в ЗМІ, вони познайомився з харків'янкою, коли в черговий раз приїхав туди виступати.

Незважаючи на те, що йому довгий час приписують роман з колегою по цеху Тіною Кароль, він встигає будувати інші інтрижки на стороні. Адже українська виконавиця розкішна жінка як для такої людини, як Балан, що не пропускає жодної спідниці. Тим більше, гарячі молдавські коріння дають про себе знати.

Дан Балан
Дан Балан

Спочатку злі язики і шанувальники подейкували, що Балан нерівно дивиться на танцівницю колективу Світлану Соколову. Працівники творчої групи навіть бачили, як вони після виступу і репетицій йшли разом. А потім на День народження Дана Балана та ж Соколова виявилася серед запрошених гостей.

Дан Балан
Дан Балан

Після закінчення сезону на пісенному шоу, Дан Балан поїхав в світове турне і з дівчиною більше не зустрічався. Але шанувальники подейкують, що вони вирішили залишити свій роман у таємниці. Або є друга версія – для нього це була всього лише інтрижка, а на нових гастролях буде нова “модель “.

Дан Балан на сцені
Дан Балан на сце

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.