Камери зняли, як дівчинка бродить серед могил по кладовищу. Мати впізнала свою померлу дочку

Убита горем мама Саундра Гонсалес з Нью-Мексико, США, поділилася на "Фейсбуці " розбиваючою серце історією.

Її дворічна дочка нібито була убита два роки тому, але вбивця все ще перебуває на волі. Нещодавно жінка зіткнулася з тим, що з могили дівчинки стали красти іграшки. І попросила охоронців бути уважніше.

Камера зняли, як дівчинка бродить серед могил по кладовищу

Сім’я, чий родич був похований поруч, теж зіткнулася з подібною проблемою і встановила камеру. І в одну з ночей на неї потрапило, як у могил бродить маленька дівчинка. Спочатку ці люди вирішили, що малятко, швидше за все, загубилося. Але, коли вони звернулися до охоронців, ті пізнали на кадрах дочка Саундри і неабияк перелякалися. А потім фото показали і самого мамі, і та підтвердила, що дівчинка один в один схожа на її дочка.

Камера зняли, як дівчинка бродить серед могил по кладовищу

Померла дворічна дівчинка бродить по кладовищу біля своєї ж могили
Померла дворічна дівчинка бродить по кладовищу біля своєї ж могили

“Я розридалася, як тільки побачила кадри, тому що знаю, що це моя дочка! В моєму серці немає ні краплі сумніву, тому що вона схожа на неї з голови до ніг, від волосся до одягу і тапочок “, – говорить Саундра Гонсалес, мама девчка, яка померла у віці двох років.

Як розповідає її мати виданню The Sun, малятко загинула при загадкових обставинах. Мама залишила дочку на свого бойфренда, а коли повернулася, дівчинка вже була мертва. Медичний персонал, який проводив огляд тіла, стверджував, що дитину були синці на голові, обличчі та ребрах. Чоловіка заарештували за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми, але через рік випустили під заставу.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.