Лазарєв показав коханого чоловіка. Виявилося, він зовсім не любить Лорак, а ходить в обнімку з Топаловим

Російський співак, з недавніх пір фігурист і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов засвітився в Інстаграм-акаунті у Сергія Лазарєва.

Вони мило відображені ззаду в обнімку. Підпис Лазарєв розмістив неоднозначну: “Улюблений. Братик! “. І в хештегом згадав про те, як у них був спільний дует Смеш. Нехай він і розпався, але знамениті артисти продовжують дружити між собою, і радують публіку концертами, сольними.

Інстаграм Сергія Лазарєва
Інстаграм Сергія Лазарєва

Нагадаємо, дует Смеш був створений Топаловим і Лазарєвим в 2000 році. Він проіснував шість років, і нерідко забирався на “Олімп ” слави зі своїми поп-хітами. Після розпаду дует ще кілька разів з’являвся разом на творчих вечорах іменитих зірок, великих концертах і ювілеях. Однак про возз’єднання вони не думали – кажуть, відмінно розвиваються поодинці, а дружити їм це не заважає.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.