Ангел доторкнувся: на похороні зірки “Вороніних ” з труною актора сталося диво

1 вересня шанувальників серіалу "Вороніни " жахнула новина - помер актор Борис Клюєв, який зіграв головну роль Миколи Петровича.

Як з’ясувалося, 76-річний чоловік помер від онкологічного захворювання з яким боровся кілька років. Однак в останні роки його здоров’я значно ослабло, і сил боротися з недугою більше не було. Прощання відбулося 3 вересня в Малому театрі – місці, де Борис Клюєв беззмінно працював понад п’ятдесят років свого життя.

Прощання з Клюєвим
Прощання з Клюєвим

Як можна побачити з фотографії, сцена, на який була встановлена труна з тілом була усипана квітами, а поруч поставили плакат із зображенням артиста. Користувачі порахували справжнім дивом те, що сцена нагадувала справжній квітник. Тут були не тільки букети, а й вінки.

Прощання з Клюєвим
Прощання з Клюєвим

Поруч на стільчиках сиділи рідні Клюєва. Щоб уникнути вандалізму, наруги та надмірної уваги з боку журналістів, по периметру сцени чергувала охорона.

Нагадаємо, найбільшу популярність акторові принесла роль глави великого сімейства Миколи Петровича в комедійному ситкомі «Вороніни». Після своєї смерті він залишив родичам величезні статки у вигляді нерухомості в Україні, Росії та Італії. Також деякі засоби на рахунках, сума ще не сповнилася.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.