(ВІДЕО) Аліна Гросу в новому кліпі показала зраду чоловіка-козла: “На реальних подіях? “

Аліна Гросу презентувала новий кліп на пісню «Голий Король».

Відома співачка і актриса Аліна Гросу, яка рік тому вийшла заміж за російського бізнесмена, в новому кліпі підняла питання подружньої зради. За сценарієм кліпу Аліна прокидається в одному ліжку зі своїм чоловіком і розуміє, що він справжній козел. З кожним днем дівчина все більше розчаровується в своєму чоловікові і ловить його на зрадах. В результаті в кліпі Гросу виганяє з дому свого благовірного.

«Не дивлячись на те, що кліп, на перший погляд, здається легким і веселим, при цьому ми з хлопцями постаралися показати серйозну в наш час проблему про зради в сім’ї. », – прокоментувала свій кліп сама Аліна Гросу.

Шанувальники припустили, що Гросу зняла кліп на реальних подіях

Нова відеоробота співачки дуже сподобалася її фанатам і вони гідно оцінили її в коментарях. Однак багато фоловерів припустило, що Гросу не просто так обрала саме таку тему кліпу. Вже давно подейкують, що Аліна розлучається зі своїм чоловіком, за якого вийшла заміж у минулому році. Гросу вже довгий час не публікує фотографії з чоловіком і не з’являється з ним на світських заходах.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.